• 1402/12/28 - 08:28
  • - تعداد بازدید کنندگان: 198
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

330690.mp3 پیام تبریک نوروزی جناب آقای دکتر پناهی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه

جناب آقای دکتر پناهی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن نوروز 1403 را به اعضای دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک گفتند، متن پیام به شرح ذیل می باشد:

فرا رسیدن عید باستانی نوروز و بهار طبیعت را خدمت همه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه از طرف مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی تبریک عرض می نماییم و در آستانه سال نو آرزوی سلامتی، شادکامی، امید و موفقیت روزافزون برای شما و خانواده های محترم داریم.
ضمن قدردانی از همراهی شما عزیزان در سال گذشته تلاش مضاعف خواهیم نمود در سال جدید نیز در اعتلای خدمات رسانی به شما سروران عزیز گام های سازنده تر برداریم و  تا حد امکان کمبودها و کاستی های قبل را جبران نموده و در تحقق اهداف متعالی کتابخانه های دانشگاه و رفع نیازهای اطلاعاتی کاربران و همین طور ارتقا مجلات، علم سنجی و رتبه پژوهشی دانشگاه خود کوشاتر عمل نماییم.

سلامت و تندرست و در پناه حق باشید.

• گروه اخبار : اخبار کتابخانه
: